Utgång

Ikväll blire utgång med Lina, Anna och hennes kompis Johanna =)
Va superlänge sen jag var ut på krogen så det ska bli roligt :P Har inte dansat riktigt sen i våras så nu ska man shaka rumpa ;) hehe..

Igår träffade jag Linda sista gången innan hon åker tillbaka till Luleå, imorgon. Men jag ska flyga upp nu nån helg i höst och hälsa på :) Har ju inte gjort det ännu och då har hon bott där länge.. Skäms på mig, så nu ska det bli av :D
I torsdags va jag å Mange på middag hos Linda och Stefan.. Vi spelade texas hold´em, Linda som vann :) Å efter det hann vi med ett parti 500 .. Va oxå länge sen man spelade det men det är ju kul så ;o) hehe.. En trevlig kväll..
Sen har jag inte gjort så mkt mer.. Imorgon ska vi grilla hemma hos Manges farmor och farfar. Åke (hans farfar) fyller år.. Ska bli trevligt..

Näe nu ska man väl fixa iordning lite mer.. Har städat å diskat för fullt nu på eftermiddagen.. Lär ju se någorlunda ut om folk kommer hit ;) höhö..

ses på stan gott folk =) Heddå

all i ever wanted

was to see you smiling :P
en ny "favorit", lr en nygammal. samma melodi med ny text av basshunter.. tycker den va bra.. stämmer in ganska bra =) hehe.. på vad kan ni ju gissa ;) haha..

nu har skolan börjat igen :/ va första dan ida.. känns inte som man haft nåt sommarlov alls.. allt va som vanligt typ.. får se hur det kommer gå nu då.. för omtentorna ja gjorde förra veckan gick inge bra så ja jag vet inte om ja orkar fortsätta.. och det ser inte ut som ja kommer få pengar från csn heller.. å då skiter jag i alltihop =(

kryssningen ihelgen va jättebra =) jag hade skitkul och full va man.. mådde däremot inte så bra igår :/ fattar inte att ja börjat bli bakis nu för tiden. va aldrig det förr.. men aja.. hade kul, trevligt sällskap, åt god mat och handlade lite gott :D hihi..

nu kom älsklingen hem å klagade på min mat.. haha.. inte riktigt hemmalagad kanske men ändå.. han fick mat iaf =) haha..

nu så blire snart sängen.. skola imon igen..

gonatt på er..

Tentor

Nu är det "omtenta-period" för mig. Tråkigt som bara den.
Första hade jag i fredags- analysmatte =/ gick ju åt skogen som ja trodde.
Igår, måndag, hade jag- teori i byggteknik. Gick inte heller så bra =/
Imorgon- byggstatik. Tror inte så mkt på den heller tyvärr =/
Torsdag- algebramatte =/ bläää
Det går inte så bra för mig nu. Jag är ganska less på å plugga. Speciellt när det är "gammalt".
När vi börjar igen på måndag ska jag försöka fokusera på skolan å göra det jag ska och få godkänt iaf så man slipper omtentorna.. För det suger ganska mkt must ur en när man lär slita med gammalt flera gånger om ..

När den här veckan lider mot sitt slut så ska jag försöka ta igen mig lite..
Vi ska åka på kryssning =) Kanske kan ladda batterierna innan vi börjar igen :P Ska bli trevligt ..

Men sen så.. Då börjar slitet igen.. På ett sätt ska det bli skönt med en vardag igen.. Så man har något att göra om dagarna.. Och så man blir lite disiplinerad.. Det är jag absolut inte nu..

Saknar så många av er där ute.. Har knappt sett några alls i sommar.. Saknar alla pratstunder och att ha roligt på dom sätt man brukade.. Det var länge sen nu.. Fattar inte att det blir som det blir ibland :S

Näe nu ska jag se om det blir någon mat å sen lär man väl ta tag i pluggandet igen =/

Mange <3

så trött

Nu ger jag upp.. Om en del kan skita i mig (vilken anledning det än finns till det) kan jag skita i dom..
Jag hör inte av mig.. Nu ligger bollen i era händer.. Såå jäkla apless på det här.. Alltid ska det vara jag.. Är det verkligen så det ska vara när man är kompisar? Öh nej.. Tillslut lessnar man ganska rejält.. Har ni provat? Nej skulle inte tro det för jag hör av mig emellanåt för att kolla om allt iaf är bra..
Å om nån tar åt sig och blir putt, ja då är det så.. Vad ska jag göra liksom?

Tur att det finns vissa som inte skiter i mig iaf.. Visst, jag har aldrig brytt mig såhär mycket om en sån här sak förut men nu går det inte att strunta i det.. Jag funkar inte som jag ska längre.. Det mesta har sugit musten ur mig.. Det ha varit SÅ nära att jag hoppat av skolan å bara försvunnit men vissa säger att jag inte får det.. För min egen skull.. Jag kommer ångra mig annars.. Men snart bryr jag mig inte längre..

Näe nu ska jag inte ödsla ännu mer tid på att tänka.. God natt(Märks det när man inte mår bra? Märker ens NÅN att man INTE mår bra?)

RSS 2.0