Suck!

Förra veckan fick jag ju en revidering på ett "krångelhus" där jag skulle göra om båda planerna nästan helt och hållet. Idag hade jag kontakt med säljaren för att kolla några fönster och kaminen, då säger han att taket har helt fel taklutning och att byggnadshöjden är för hög. Jag fattade ingenting, för på min senast utskrivna ritning och min senast sparade fil på datorn hade huset en helt annan taklutning än den han hade. Så jag började kolla runt i mina filer och upptäcker att när jag var bortrest några dagar här i januari hade en annan på avdelning gjort en revidering på det här huset, alltså ändrat taklutningen. Upptäckte sen att den här personen först och främst inte hade jobbat på den senaste versionen och dessutom bara sparat ner det som ändrats i min reviderade-mapp med ett helt annat datum, så när jag började göra om planerna jobbade jag i en "äldre" version. För jag hade ju ingen aning om att saker ändrats när jag varit borta, så nu blev det ännu mera jobb. Jobb som jag egentligen inte skulle behövt göra om det hade varit riktigt sparat från början. Men men det är bara att bita i det sura äpplet och göra det liksom! Men man bli ändå lite less!

Jaja, nu har jag fått gnälla av mig lite! Ska fixa till en annan revidering såhär emellan så jag slipper bli galen ;) Haha. Kraam heejs!

31/1

Ja då var den här helgen oxå slut. Varför ska helgerna gå så fort för?! Blää! Idag är det den sista januari, helt otroligt vad tiden går fort. Men nu känns det ialla fall som att våren inte är allt för långt borta, årets två segaste månader (december o januari) har ju gått fort. Bara ett par månader och sen så, förhoppningsvis, är våren på g :) Skulle vara fruktansvärt skönt med lite värme nu, slippa bylta på sig en massa vinterkläder och frysa så fort man går utanför dörren!

Ihelgen satt jag och kollade på lite hotell, mest i Grekland. I augusti vill jag åka!! Hittade ett superfint hotell på Skiathos (tror jag det var iaf)! :P Och det var inte alls dyrt! Det finns många ställen jag kan tänka mig åka till, beror nog lite på vem man åker med liksom. Och kommer inte jag iväg i år får jag megaångest! Jag bara måste åka!! Nån som vill följa med? ;) Hehe.

Nej nu ska jag jobba lite (har iofs inte så mkt att göra just nu) istället för att drömma mig bort! :P Kraam heejs!


Sovmorgon

Det var så fruktansvärt skönt att ha sovmorgon nu imorse! Sjukt skönt med helg!!

Igår var det väldigt lugnt. När jag kom hem tänkte jag plocka undan lite, men fick en kallsvettningsattack och orkade inte göra ett skit. Kändes som jag fick feber och det gjorde ont i heela kroppen! Så jag la mig under en filt i soffan, tänkte vila lite till semifinalen i handboll, men jag somnade ist. Men sen när jag vaknade med ett ryck efter typ en halvtimme var allt bra igen. Vet fan inte vad som hände med det var tur att det inte var nåt mer med det. Hade inte ätit nåt sen lunchen klockan tolv heller, så kanske var därför. Man kan ju hoppas att det hade nåt med det att göra iaf. Har inte tid att bli sjuk nu! *peppar peppar* Sen blev det bara tevetittande, fast det fanns inte ett skit att kolla på. Så drog igång Black jack-filmen, oxå för miljonte gången typ :P Det blir dåligt med nya filmer nu för tiden, har mobilt bredband och det tar sån lång tid, så jag orkar inte ;) Haha. Sen blev det ett par avsnitt av Rederiet! Och efter det lite välbehövlig sömn!

Nej, man kanske ska göra lite nytta som jag inte orkade med igår! Trevlig helg! Kraam heejs!


Äntligen..

.. så är det fredag! Jobbar bara halvdag idag! :P Jobbar fram till lunch, sen ska vi iväg på workshop på Stora Björn med olika entrepenörer, hantverkare osv. Det är konferens för alla säljare och hantverkare dom här dagarna, så det är ganska lugnt nu på jobbet! Nog därför det går lite trögt, för att inga säljare ringer eller mailar om nya revideringar ;) Haha.

Igår gick jag och handlade lite snabbt, hem och bytte om och sen iväg till solariumet. Det var kö, så fick stå och vänta typ 20 min men när jag väl kom in och la mig var det värt väntan! Det var såå skönt, så skönt att kroppen fick lite D-vitamin ;P Hehe. Efter det gick jag hem, tog en dusch och sen tog jag det lugnt. Det var bara skit på teven så jag började kolla på Rederiet ist, tänkte att jag kunde fördriva tiden med det!

Jag skulle vilja gå en buggkurs, men verkar fan inte finnas här i Borlänge. Eller, jag har hittat en kurs, i Hedemora, men vafan, då lär man ju ta sig dit oxå! Plus att jag vill gå med nån jag känner! Så får se om det kommer bli nåt! Annars får man väl försöka vara ledig dom dagar det är buggkurs på Ön i sommar och lära sig då :) Vi får se!

Nej, nu ska jag gå och dricka lite kaffe! Kraam heejs!

Meeen..

..kan dagen ta slut nån gång!! Åååå får nå spunkryck snart!! Vill bara gå härifrån, handla lite, hem o byta om och sen dra och sola! Vill få lite färg, så man känner att man lever, typ :P Haha.

"Bara" 8 min kvar nu! Wihoo! Men det är ändå världens segaste vecka! Blää! Kraam heejs!


Seg vecka!

Den här veckan har varit skitseg! Det är ju bara torsdag och det känns som en evighet innan det blir helg! Har inga planer för helgen heller, trodde jag hade det men det blev inget :/ Så ja, får se vad som händer! Tråkigt kommer det nog bli iaf!

Och på jobbet ska då allt krångla. Trodde det var lugnt nu med revideringar och grejer, så satt här i lugn o ro och jobbade med ett hus som är enkelt. Men tji fick jag, har fått en revidering på ett av mina "krångelhus" som jag kallar dom, ett specialhus där inget är standard! "Några mindre justeringar" skrev säljaren, jo tjena! Båda planerna ska göras om helt! I och med det blev det ännu krångligare :/ Aldrig får man en lugn stund. Haha. Hoppas bara att det går att fixa dom här ändringarna så kunden kan bli nöjd!


Nej, ska väl jobba en stund till och om en halvtimme har jag massage :) Ganska nice att man får det en gång i månaden! ;) Hehe. Kraam heejs!


Imorse..

..när jag vaknade var jag irriterad igen, men det går ju tyvärr inte att göra nåt åt det. Bara att acceptera, släppa och gå vidare, typ. Igår låg jag och läste, första boken på evigheter, innan jag skulle sova och gises vad skönt det var, somnade som en stock när jag väl släckt lampan liksom :) Men sen sov jag väl sådär, var mkt tankar som dök upp när jag vaknade till, men jag somnade nog om ganska fort ändå. Men nu under förmiddan har det varit lugnt med alla tankar. Karin ringde och babblade och jag fick skratta lite igen ;) Hehe.

Vi är ju äntligen klara med exjobbet, eller vi har varit det sen i september, men sen tog det nästan två månader att få det rättat och efter det upptryckt och sen få tid till att visa upp det här på Fiskarhedenvillan. Så nu har vi preliminärt tid på tisdag att "redovisa" det, framförallt för Peder och Jonas. Blev liite nervös, men det ska nog gå bra. Vi vet ju hur vi har tänkt och så står vi ju för resultatet! :) Ska iaf bli kul att få visa det, se vad dom tycker om huset! Hoppas dom blir nöjda liksom :P

Snart är det lunch, ska bli skönt med en liten "paus" och så är jag hungrig!

Kraam på er!

Gaah!

Jävla huvudvärk o inte släppa! Och att bli ganska less, irriterad o nästan lite arg hjälper nog fan inte till! Blää! Varit på ganska gott humör idag men det sjönk ganska fort!

Nu precis när jag skulle publicera inlägget fick jag ett roligt telefonsamtal, så blev på lite bättre humör igen! Tack mamma o Karin :) Hihi.

Nej, nu ska jag käka nånting! Kraam hejs!


Tenta

Åkte ju till Gävle igår för att plugga med Maral, vi käkade först och sen pluggade vi! Gick väl sådär, hon förklarade några saker för mig o tvärtom, så ett litet ljus gick ju upp för mig på vissa grejer :P Haha. Så idag har man haft tenta, kändes bra när jag satt där och skrev och räknade! Var en enkel tenta, men sen efteråt när vi gick ner på stan så pratade vi om hur man gjort osv, och då kom jag på några saker jag glömt bort! Jäkla skit liksom! Och då kändes det inte bra längre :/ Tänker inte hoppas på nånting, inte tänka på tentan alls, bara vänta tills resultatet kommer! Blev klar rätt fort, och tog tåget tillbaka till Borlänge vid tolv, gick direkt till jobbet och nu sitter jag här! Tänkte att jag kunde jobba några timmar så slipper jag ta ledigt hela dan :)

Nu är Jimmy och Petronella i Thailand, något avundsjuk är man ju ;) Men dom kommer nog få det underbart! Man kanske ska gå och lägga sig i ett solarium så man kommer ikapp lite tills dom kommer hem :P Haha.

Nu tycker jag klockan ska slå fem så jag kan gå hem och fixa med lite saker. Så ska jobba på lite så tiden går fort :P Kraam heejs!


Helgen..

.. gick fort fast att jag inte gjorde något vettigt! I lördags när jag vaknade satte jag mig ner och pluggade direkt, efter nån timme blev det skidskytte på teven som jag kollade på, sen fortsatte jag och pluggade lite till innan jag gick och köpte thaimat :) Mumsigt värre! Efter det blev det bara soffhäng, kollade på Solsidan (jag vet, jag är lite efter men nu är jag ikapp) :P Sen blev det film hela kvällen. Hamnade tillslut i sängen och kollade på mer Solsidan, och glömde bort tiden så när klockan var typ tre stängde jag av datorn. Sen sov jag tills jag vaknade, var väl runt tio. Sen gick jag upp och pluggade några timmar igen, mer skidskytte, gick och handlade, mer plugg, lagade mat och sen kollade jag på tv tills jag gick och la mig vid halv elva. Som sagt, var en extremt lugn helg, inte allt för roligt så jag hoppas att det inte blir allt för många såna helger! Känns nästan som man "vilade" upp sig för mkt och det är en ovanlig känsla!

Idag efter jobbet drar jag direkt till Gävle och åker till Maral, ska sova hos henne eftersom tentan är imonbitti. Orkar nog inte kliva upp kl 05, eller orkar kliva upp gör jag ju såklart men sen om man orkar sitta igenom en jobbig tenta astrött är en annan fråga. Men jag tyckte det var en smart idé för då kan vi plugga ihop ikväll, och kanske kan vi förklara saker för varandra som man inte förstått innan osv :)

Idag är det rätt lugnt på jobbet igen, det går verkligen i vågor! Men på ett sätt kan det vara skönt! När det är såhär lugnt iofs vet ju jag vad jag skulle vilja göra istället ;) Hehe. Men det får vänta. Har nyss haft lunch och nu ska jag väl återgå igen! Kraam heejs!

Blö

Vadå tråkig fredagkväll! Känns inte som det är helg, alls! Är en helt vanlig vardagskväll i mina ögon! Blää! Alla säger att det är är så skönt att bara ta det lugnt ibland, men jag tycker att jag tar det tillräckligt lugnt i veckorna! Iaf för mig själv! Skulle nog varit liite roligare om man haft sällskap! Men men såhär är det väl att bo i en stad där man inte känner nån, än! Hoppas det kommer ändras, annars kommer jag sluta trivas här! För om helgerna fortsätter vara lugna, "ensamma" och tråkiga så kommer jag deppa ihop totalt tror jag :( Och det vore ju dumt när det väl börjat vända!

Aja, nu har jag gnällt färdigt för idag. Nu ska jag lägga mig ner i soffan och njuta av en gammal klassiker jag inte sett på läänge, Grease!! :) Kraam och trevlig helg!

Snart helg!

Ja nu är det inte långt kvar tills det är helg! Ska bli skönt att vara ledig ett par dagar! Har varit en knepig vecka, sovit dåligt, slut i kroppen, ätit dåligt osv. Så ihelgen ska jag försöka vila upp mig lite. Blir en väldigt lugn helg. Ska försöka plugga så mkt jag kan och orkar. Vill klara den där jäkla tentan. Så håll tummarna åt mig! Ska nog "lyxa" till det lite imon och köpa thaimat oxå! Mums! Blev sjukt sugen på det nu på morgonen! Haha.

Igår hade jag en bra kväll :P Kollade på både Twilight och Eclipse! Älskar verkligen dom filmerna, kan inte se mig trött på dom alls! Så det blev ju lite dåligt med att plugga, fastnade helt i filmerna och glömde bort tiden! Haha, glömde t.o.m bort att äta ;) Sen hade jag det svårt att sova, somnade på soffan när jag kom hem från jobbet, var vidrigt trött. Men lyckades väl somna tillslut iaf, och sov rätt bra dom få timmar jag sov :)

Sitter och kollar lite resor, längtar verkligen efter sol och värme! Men svårt att veta vart jag vill åka, om det nu kommer bli nånting! Men jag hoppas iaf :D

Nej nu ska jag rita klart marklinjer på ett hus, sen är det lunch! :) Kraam heejs!

Igår..

..tog jag tag i dom måsten jag hade att fixa med hemma. Och vad skönt det var när jag var klar. Kunna ligga i soffan utan att ha ångest över att disken inte är gjord osv. Fast har fått höra att ibland måste jag tänka på annat och strunta i dom där måstena iaf, men det går bara till en viss gräns för mig. Det enda måste jag inte gjorde igår var att plugga! Dumt gjort :/ Jag måste ju egentligen klara den där jävla tenta, för kursen ska ju göras om helt, men ja det går inte. Jag kommer mig inte för att ta tag i det, och det är ju mest för att jag inte kan det här. Det är så svårt! Den svåraste kursen vi hade under 3 år! Suck, och så har man den tuffaste läraren oxå. Men men får ta tag i det idag och sen ihelgen får jag skärpa mig och verkligen plugga! (Lätt att säga, svårare att genomföra dock) Och så känns det inte sådär jättebra att ta ledigt från jobbet för att göra en tenta, det suger rent ut sagt! Ibland kunde man önska att omtentorna låg på helgerna, som dom faktiskt gjorde under basåret.

Har lite huvudvärk idag, blev väckt klockan 3 inatt. Nån som trodde jag varit ute på krogen! Gaaah så förbannad jag blev! Kunde ju inte somna om på säkert en timme efter det. Jäkla pucko som måste ringa för man tror att jag är vaken för det lyser i någon annans fönster!! Och så blir det inte bättre av att få en revidering på ett hus som inte är det lättaste att jobba med, men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på! Kraam heejs på er!


Nya tag

Så, nu har man ätit lunch. Försöka ta lite nya tag. Har varit pissigt trött nu på morgonen, har gått på halvfart i princip! Hade möte med avdelningen före lunch, mkt som skulle tas upp idag. Inom en snar framtid ska man utbildas inom energiberäkningar och sen även som konstruktör (men det blir när det är lite jobb och tiden finns).

Igår gjorde jag inte heller nå mkt. Vet inte riktigt vad det är med mig. Har en period nu då jag inte har lust med nånting. Orkar inte ens laga mat, tur att man har färdiga matlådor i frysen (Tack mamma) :) Kollade på ett par Macahanavsnitt och sen la jag mig i sängen med datorn och kollade på ett avsnitt av Brothers and sisters. Sen sov jag.

Vet ni vad jag kom att tänka på? Man säger ju att ett gott skratt förlänger livet! Jag hoppas verkligen att det är så, för iså fall är mitt förlängt med minst ett år ;) Haha. Kanske är jag lite taskig men jag kunde/kan inte hålla mig! En del saker kan man börja skratta åt fast det inte är meningen och så var det för mig igår! :P Hehe. Nog om det..

Åååh vad jag vill ha helg, få sova ut! Och åååh vad jag vill åka utomlands!! Brorsan o svägerskan drar till Thailand på söndag i två veckor! Jag vill oxå ju!!! Jag SKA fanimej åka nånstans i år! Fast jag vet inte vart, när och med vem! Men det kanske löser sig, annars lär ja väl åka själv :/ Jag vill sola, bada, äta gott, dricka goda drinkar, shoppa, utforska och ja, bara vara!! :D Inte samma sak som här hemma liksom! Fast längtar efter sommaren oxå, och hoppas på en minst lika fin sommar som var i somras! Förra året hade dom ju rätt, med en vargavinter (som det kallas) blir det en fin sommar och det stämde ju ganska bra. Och den här vintern är ju likadan så jag hoppas hoppas på samma med sommaren oxå! För nu i sommar ska ju jag ha en efterlängtad semester!! :)


Nej nog babblat! Kraam heejs!

....

Vadå vidrigt trött! La mig i tid igår och har sovit hela natten men ändå är jag jäkligt trött. Natten till igår var jag ju vaken ganska sent och gick upp tidigt men då var jag inte hälften så trött som nu, och det är ju konstigt. Förutom att jag är trött har jag skitont i kroppen, speciellt knäna! Vet inte vad jag har gjort!! :/ Dags att försöka ta tag i nån form av träning nu! Ska kolla med en jobbarkompis om hon fortfarande ska börja, för det skulle vara skönt att göra nåt ibland efter jobbet.

Det är bara tisdag och jag längtar till helgen, fast ändå inte. Har inga planer alls för helgen som kommer och det är trååkigt! Vill inte bara ligga ensam hemma och glo! Fast jag borde plugga iofs, har en omtenta nästa tisdag och jag har (som vanligt) inte börjat ordentligt än! :S Tänk va snabbt man kommer ifrån det där med att vara disciplinerad och plugga. Men jag vill ju få ut min examen så fort som möjligt så egentligen borde det vara mkt enklare att ta tag i det, men när man inte kan det man ska plugga på blir det bara jobbigare. Dessutom finns inga riktiga facit så man har ju ingen aning om man gör rätt! Skitlärare som har den kursen!

Usch burr vilket kallt kontor vi har! Finns ingen värme alls här inne! :( Så jag måste nog hämta kaffe så jag får nåt varmt att hålla i :P Haha. Kraam heejs på er!


Den här..

..dagen är skitseg! Verkar aldrig vilja ta slut :/ Konstigt tycker jag, har massor av saker att göra men ändå går tiden så sakta! Men så är det är väl bara för att man är så trött att det svider i ögonen och bara vill hem o slänga sig på soffan. Och det lockar inte att gå ut heller. När jag gick till jobbet var det snorhalt ute. Inte sandat eller nånting på vägen hit. Man kan ju inte gå i normal takt liksom. Tog nästan 10 min extra att gå hit imorse, Skitdrygt!! Enda positiva är väl att det känns som att det är vår ute, men det håller nog inte i sig så länge skulle jag tro! Men man kan ju hoppas att vi haft nog med vinter nu och att våren redan är på väg :P Haha önskedrömmar, jag vet! ;)

Ååh tänk om livet vore enkelt! Fast iofs, det skulle nog vara rätt tråkigt då, men iaf. Vissa saker kunde vara lite lättare tycker jag! Men jaja, man får väl stå ut helt enkelt!

Undra om man ska orka göra nån mat ida då. Igår var det lite segt med det. Blir lätt att man struntar i att äta när man har färdiga matlådor, i princip, i frysen! ;P

Nej nu ska jag göra sista rycket för idag! Heejs!

Tröött!

Ja då sitter man här igen då! Helgen gick lite väl fort tycker jag! Fast jag var ledig tre dagar förra veckan och bara jobba två så är jag aptrött. Har inte sovit så mkt som jag kanske borde gjort! Men äh, det är så ibland för mig.

I fredags åkte jag hem till Gävle, Elin hämtade mig på station. Vi åkte till Coop på fjällbacken och köpte lite gotta till kvällen och så köpte vi thaimat, sen åkte vi hem till Elin och åt :) Mumsigt! Efter det satt vi och pratade och drack vin! :D Hade mkt att ta igen och trevligt hade vi det! Blev lite lulliga och vid halv tolv tog vi bussen ner på stan och gick till Slick! Va inte så jättemkt folk där och så tyckte jag att det bara var småttingar där. Men vi hade roligt iaf, dansade och hade oss :P Hehe. Kvart i två hämtade vi jackorna och så tog vi en taxi hem till Elin. Åt lite rester av maten och sen gick jag över till Mange och sov.
I lördags tog jag elvabussen hem till Hanna och Daniel. Hade det mysigt hemma hos dom i några timmar och kvart i tre tog vi bussen in till stan igen och gick till Hannas föräldrar på middag! Jättesnällt att jag oxå fick följa med! :) Inger hade gjort asgod mat, som vanligt! Så man blev ju proppmätt! Efter maten knallade jag iväg och mötte Mange och vi gick upp till hans föräldrar för att kolla på hockey, Brynäs-Skellefteå. Men som vanligt när jag kollar på en hockeymatch som Jocke står i går det åt helvete, rent ut sagt! Dom förlorade med 5-0 mot soporna Brynäs! Så det var väl inte så roligt. Sen drog vi hem till Mange och kollade på Repmånad, en av dom bästa svenska filmerna som gjorts tror jag ;) Gick och la mig vid ett.
Igår åkte jag tolvtåget hem och efter det slappade jag bara i soffan. Blev rätt sent inatt, då jag inte var nå trött och kunde sova. Men så är det om man somnar på soffan under eftermiddan! Haha.

Idag hade jag ingen lust att jobba! :/ Har så fruktansvärt många sit.planer som ska ritas för hand att jag tappar all lust. När vi började jobba sa alla att det inte alls är så många såna sit.planer utan de flesta ritas i cad. Jo tjena, jag har nästan bara haft såna jag ritat för hand! Tråååkigt! Om vi ändå hade haft ett eget ritbord så hade det varit lite lättare.

Skrev ju här före helgen att jag börjat bli lite positivare.. Är tillbaka lite där ja började igen nu! Men jag ska försöka tänka bort allt det negativa ändå och bara se ljust på saken! Kanske lära mig nåt utav det. Vi får se, men jag kämpar och försöker iaf!

Tror jag behöver lite kaffe nu, känner mig väldigt segstartad ida! Kraam heejs på er!

Party!

Nu sitter jag hos bästa Elin och dricker vin! Vi har det såå mysigt, pratar igenom allt som hänt! ;P Hihi. Ska ut på krogen och det var år å dar sen sist! Dansa röven av oss för att citera Elin ;) Hehe. Ska bli kul!! Har nog aldrig haft tråkigt på krogen med henne nån gång!! :P

Hörs efter helgen! Ha en bra helg alla! Kraam heejs!

Nästan..

..halva januari har nu gått. Tiden bara flyger iväg! Fast det är ju skönt!

Efter jobbet drar jag hem till Gävle för middag, vin och eventuellt utgång med Elin! :D Va sjukt länge sen vi gjorde nåt sånt! Saknar den "gamla goda tiden" lite grann ;P Hehe. Imorgon ska jag träffa Hanna, Daniel och Svea! Och följa med dom hem till Hannas föräldrar oxå en sväng, mysigt att träffa alla! :) Och sen på kvällen blire hockey hos Manges föräldrar! Brynäs-Skellefteå står för matchen och jag har hört rykten om att det är Jocke, min tremänning, som ska stå för Skellefteå och då måste jag ju heja fram dom till vinst!! Det ser ut att bli en bra helg! Åker hem på söndag igen.

Satt nyss här och typ berömde mig själva för att jag varit lite mer positiv den senaste veckan än jag varit innan, inte bara tänkt negativt. Men medans jag tänkte så så smög dom där negativa tankarna fram. Så typiskt! Här sitter jag och tycker jag varit duktig och så skiter sig allting bara för en sekund! Blää! Men sånt får man väl räkna med när man inte är "van" med att vara positiv! Haha. Det finns en del personer som oxå ska ha lite beröm egentligen, dom som försöker få mig att tänka på "rätt saker" ;) Hehe. Inte så ofta det händer liksom! Aja nog babblat om det!

Tror jag ska hämta lite kaffe så man blir lite pigg! Och sen ska jag dra på bra musik och jobba undan lite mer i högen jag har framför mig! Kraam heejs!

Home again..

.. och det känns sådär! Har iaf haft två riktigt bra kryssningar!! :D I måndags åkte vi härifrån klockan elva, kom fram till Sthlm tre, gick upp på Flaggan och drack lite, gick ner till terminalen och ombord efter fem. Va sjukt lite folk med, bara 600 personer lite drygt, så ombordstigningen gick fort den här gången! Kom till hytten och redan då mötte vi alla i bandet :) Sen gick vi upp och käkade mat och efter det taxfreen. Sen låg vi i hytten och drack vin tills dansen började nio! Dansade lite grann, både med mamma och en karl som brukar vara med, blev dessutom uppbjuden av en jag inte trott att jag skulle bli uppbjuden av ;) Hehe. Det var lite ovanligt men roligt såklart! :P Ja kvällen flöt på bra och trevligt hade vi det! Hamnade på Tapas med banden efteråt och surrade lite, gick sen ner och drack lite mer vin i hytten. Blev sen sent, kom inte i säng förrän efter sex ;P Men äh, hade ju det roligt så!

På tisdan vaknade vi efter elva, ovanligt att vi kan sova så länge. Båda var lite halvt sega. Men gick upp och åt buffé iaf, lr åt och åt. Dom hade bytt ut det mesta som man kunnat äta förr mot annat som inte alls var nå gott, så blev inte mkt till lunch alls. Men var ändå inte så hungrig. Sen gick vi och lyssnade på båda banden, Claes Lövgrens och Micke Ahlgrens :) Och när dom spelat klart gick vi ner till hytten och satt där under tiden dom la till i Sthlm och såg på när folk gick av! Fick lite sällskap en sväng men sen va det lugnt tills folk fick gå ombord igen efter fem. Karin kom och anslöt till oss då! :) Gick och käkade lite, sen dracks det mer vin och nio började dansen igen! Blev lite lugnare den här kvällen, men det var ju för man var lite seg och så mådde jag illa en stund, men det var nog för att man inte hade ätit riktigt ordentligt. Dansade heller inte lika mkt, en sväng med mamma och sen fick jag en pik att det var jag som lära bjuda upp en viss person den här gången :P Haha. Satt och lyssnade hela kvällen och när dom slutat spela gick vi ner i hytten. Blev inte lika sent som på måndagen heller, la mig runt fem tror jag. Sov lika länge igår men jag väcktes av mamma tillslut. Gick och käkade och sen gick vi och lyssnade för sista gången på den här resan! Efter det sa vi hej då och gick ner och packade ihop. Bussen hem gick fyra och var hemma i Borlänge halv nio! Supertrött efter en jätterolig resa! Fast kunde ändå inte somna på en gång igårväll.

Och nu sitter man på jobbet igen. Känns inte som man varit ledig nåt alls :/ Men tiden går ju fort, tyvärr! Skönt att jag bara ska jobba två dagar och sen är det helg igen! Hade en ganska stor hög med jobb som väntade när jag kom hit oxå, men kämpar på med att minska den! Så, jag ska hämta kaffe och sen fortsätta! Kraam heejs på er!

Imon..

..är det dags igen! Ska bli så skönt att få komma bort några dagar nu och ha lite roligt! :D Allt är dock inte förberett än, vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder med mig osv. Ovanligt för att vara mig och inte vara klar kvällen innan men nu när vi ska vara borta två kvällar, som det var ett tag sen sist, så är det mkt svårare att bestämma sig :P Haha. Men det löser sig väl! Nej ska kolla klart på teven, packa det sista och sen sova! Hörs när jag kommer hem igen! Kraam heejs!

Lördag

Igår efter jobbet blev det lugnt, åt god mat och sen kollade vi på Let´s dance. Idag när vi vaknade drog vi till Kupolen igen, hade sett lite kläder på nätet som jag tänkte kolla om dom fanns i butik, och det gjorde dom! :) Så nu har jag lite nytt igen! Skönt skönt! När vi kom hem slog vi på skidor på teven. Men det gick väl inte sådär jättebra för svenskarna. Nu håller mamma på att förbereda maten och sen blir det nåt avsnitt Macahan! :) Innan det blir skidor igen! Blir sen en lugn kväll!

Snart är det måndag oxå!! Ska bli fruktansvärt skönt att få komma iväg, bussresan är väl inget man ser fram emot direkt, men ner går det ju bra för då är man ju på väg mot nånting roligt iaf :P Hehe.

Nej om man ska ta och dra igång Macahan! Kraam heejs!

Friday

I onsdags kom mamma hit för att bo hos mig i några dagar. Så vi gick på bio den kvällen, såg äntligen Änglagård 3! :) Bra film, men den slår absolut inte 1an! Sen igår var jag ju ledig ändå, och guu så skönt det var. Sov ut ordentligt, vaknade 10 och va pigg! Vi åt frukost och sen gick vi till Kupolen, hittade ingenting som vanligt. Eller jag köpte hårfärg, men det var väl oxå det enda! Gick hem och sen blev det slappa till en massa Macahanavsnitt hela dagen/kvällen. Klockan tio kollade vi på skidskyttestafetten, svenskorna vann! Sen blev det sängen direkt, va aptrött. Haha. Somnade relativt fort och nu sitter jag här på jobbet igen! Men det är ganska skönt ändå, haft en dag ledigt och nu jobba en dag sen blir det 5 underbara dagars ledighet! :P Ska bli så skönt, jag längtar! Hoppas dagen går rätt fort! Det känns dock inte som fredag idag, men det var ju för att jag var ledig igår.

Jag har lite beslutsångest, vet inte om jag ska byta mina glasögon. Haha. Jag ska byta glas i dom, så jag ser lite bättre, men vet inte om jag ska göra mig råd och köpa nya bågar oxå. Jag trivs med dom jag har, men tänkte att det kan vara trevligt med lite förändring oxå. Så får se hur jag gör! Den här månaden har det gått sjukt mkt pengar och jag vet inte på vad, och det är långt kvar till lön! Men klarar mig gör jag väl alltid ;)


Nej om man ska hämta lite kaffe tro och göra klart en revidering! Kraam heejs!

Trööött

Idag är jag något trött! Men får skylla mig lite själv. Gick inte och la mig i tid igår som jag kanske borde gjort, egentligen :P Låg och kollade på Macahan först och kunde ju inte stänga av innan avsnittet var slut, skitbra serie det där ;) Hehe. Sen fastnade jag vid datorn efter det! Men äh, får försöka sova ut ihelgen. Vila ut inför kryssningen, så man orkar vara vaken! Hehe. 

Otroligt att man kan bli beroende av nåt så simpelt som musik, låttexter! Finns vissa låtar jag inte kan vara utan. Lyssnar på dom dagligen, flera gånger och jag tröttnar inte! Eller ja tillslut nån gång tröttnar jag säkerligen, men det brukar dröja :P Haha.

She got wings she got a halo                                                        
It seems to me so unnatural
Cos that's one thing that I just don't know
What seems to be so incredible
She looked at me took me by surprise yeaaahh
As if she took me by the hand to some foreign land
And had me way up
Way above the clouds in the sky singing
-----------------------------------
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag
-----------------------------------

Mmm, bra skit det där ;)


Nu är det snart lunch iaf, och sen är det inte många timmar kvar! Tror jag kommer vara ledig imon ändå! Får se hur jag gör! :) Kraam heejs!

Lunch

Precis ätit lunch, så nu är man mätt och belåten ett tag iaf. Kaffet piggade nog upp mig lite, men inte så mkt som man kunde hoppas på. Är fortf lite trött och seg! Men det är ju inte så många timmar kvar att jobba ändå, ska bli skönt att få komma hem. Ska ta ner dom där jäkla ljusstakarna, för nu är äntligen julen över och då vill jag få undan dom så man känner att man är på väg åt rätt håll, till rätt årstid :) Sen har jag lite annat jag måste fixa o dona med. Drar man bara igång bra musik på spotify så går det undan, man får saker gjorda så mkt enklare då! :P Hehe.

Nej ska man orka gå iväg och rita en sit.plan tro?! Måste ju tyvärr göras innan jag kan skicka iväg ritningarna. Så, tjaao! 

Segt!

Igår var den segaste dagen på länge, eller dagen på jobbet gick ganska fort men när jag väl kom hem. Tiden bara kröp fram! Fy sjutton! Hann dock med att göra en hel del, men iaf. Jag hatar när tiden går så sakta! Den här morgonen är likadan, bara kryper fram. Men det kan ju vara så att jag tycker det bara för jag är trött som ett as. Kunde absolut inte somna igårkväll, låg bara och vred och vände på mig. Det var lite för mkt tankar som snurrade, och det är ju svårt att stänga av speciellt när jag ska sova :/ Men tillslut somnade jag men det blev ju inte många timmars sömn så ja. Kaffe kanske vore bra :P Fast så mkt piggare blir man nog inte, men varmare, sitter här och fryser oxå! Det är väldigt kallt på mitt kontor, fast vi är två som sitter här inne!

Aja. Kaffe var det! Kraam heejs!

Första måndagen..

..på det nya året! Sitter på jobbet och tycker det är skönt att jobba faktiskt! Tiden går ju mkt fortare, inbillar jag mig iaf :P Fast det ska bli skönt att vara ledig tre dagar nästa vecka. Få äta gott, dricka vin, ha roligt och lyssna på bra musik såklart! :) Hehe. Men först ska den här veckan klaras av. Ska dock jobba alla dagar, trettondagen oxå. Har bara några minustimmar kvar att jobba in så det skulle vara skönt att få bort dom innan jag skaffar "nya" minustimmar nästa vecka! ;)

Åh, nu sitter jag o lyssnar på musik där dom sjunger om sommaren, kan man längta mer än jag tro?! Får liite ångest över att det bara är januari men snart så! Hehe. Om bara tre månader går vi in i april och då kan man ju hoppas att våren är här! Ska med jobbet till Ramundberget sista dagarna i mars/första dagarna i april och då hoppas jag på superhärligt vårväder! :)

Otroligt nog har jag redan "bättrat" mig på vissa saker, vissa saker som jag blivit tillsagd att bli bättre på. Kan tänka liite positivt i det negativa och försöker lägga min energi på "rätt" grejer. Men inte är det lätt inte! Så länge jag försöker så är det ett framsteg iaf, jag som brukar vara värdelös på sånt!

Nej nu ska jag hämta mer kaffe och fortsätta jobba lite! Kraam heejs!

110101

Äntligen är det ett nytt år!! :) Nu jäklar ska det bli lite ändring här och förhoppningsvis blir allt bra!!

Idag har jag varit och myst hemma hos Daniel och Hanna. Svea är världens gulligaste unge! Man smälter ju så fort hon öppnar mun typ! Som när Hanna skulle lägga henne, då vänder hon sig om i sängen och säger: "gonatt faster Alix". Det är så jäävla gulligt! Dom flesta barn säger Alix till mig. Det vet jag att Adam gjorde när han var liten :P Nu sitter jag hos Mange och väntar på att han ska komma hem och så ska vi kolla på en film tänkte vi. Kommer nog inte komma till Gävle på ett tag, vad jag vet! Och då kanske jag ändå inte hinner träffa honom. Det är samma med Svea! Huga vad jobbigt, men så är det ju tyvärr! Och det är skönt att Svea inte är så liten längre så hon glömmer bort en, nu kommer hon alltid ihåg mig ;) Hihi!

Nej nu ska jag slänga mig i soffan! Kraam heejs!

RSS 2.0