April..

.. börjar lida mot sitt slut nu! Otroligt vad tiden går fort! Alldeles grönt utanför kontorsfönstret, känns som det skulle vara början på Juni ju!

Har iaf haft en bra påsk! Åkte till Gävle i torsdags, direkt ut till Hille. Grillade o drack ett gott vin med Hanna, myste lite med Svea innan hon somnade! I fredags satt jag ute i solen ett par timmar medans Hanna skjutsade Svea till mormor o morfar, sen städades det o jag hjälpte till att göra lite snittar osv. Vid sex dök festfolket upp, så vi käkade o sen dracks det vin o vi hade en trevlig kväll med musikquiz som broder hade knåpat ihop, gamla popdängor spelades för fulla muggar o det dansades (inte i soffan som Hanna hade "lovat" innan ;P) Haha. Var iaf en supertrevlig kväll, ett bra initiativ av Hanna att ha påskfest!! Jag liftade med Hannas kompisar hem till Mange, har inte träffats på flera ggr när jag varit i Gävle så tänkte att vi kunde ses en sväng då iaf, sov kvar där och tog 12-tåget hem på lördan! Kom hem, direkt in i duschen, slänga på nya partykläder och sen hämtade Johanna mig vid fyra, hade Falun och grillfest i sikte. Åkte hem till ett hus Peter, en jobbarkompis, antagligen ska köpa och där grillade vi och drack lite. Sen gick vi ner till lägenheten hans och fortsatte till typ halv tolv när vi gick ut på krogen. Hade det riktigt roligt, fast att jag var förkyld!! :) Dock går det bara en buss halv två hem från Falun så det blev inte så lång stund på krogen, men jag var nöjd ändå! Sen söndag och måndag satt jag på balkongen och stekte i solen bara! Uuuunderbart skönt!! Som jag längtat :D Fick mig lite färg oxå! Johanna och Markus kom förbi med en tulpanbukett och lite hallonsorbé i måndags och "firade" mig! Tycker ju inte om att fylla år så det gjorde inget för mig inte att det inte blev mer än så! Glad att dom ville komma förbi iaf! :)

Har nu jobbat två av fyra dagar den här veckan! Snart helg igen! :P Hihi. Och hostan håller i sig! Men hoppas den släpper snart! Två nätter i rad har jag sovit dåligt pga. hostattacker!

Nej, om man kanske ska ta o knalla till Kupolen snart då! Vill hem o dona lite! Kraam från mig!

Skärtorsdag!

Ja då var påsken här då! Och jag slutar om en halvtimme! :D Fyra underbara dagars ledighet väntar! Mkt flängande men det spelar ingen roll! Får vara ledig och njuta bara! Och så säger väderleken att det ska vara fint väder och varmt hela helgen, så jag håller mina tummar! :) Om drygt en timme drar jag till Gävle! Längtar! Då blir grillning och mys! Sen imon vankas det fest! Kanske har man tid att sitta i solen en stund om det är fint imon! :P Sen på lördag drar jag hem igen för att typ snabbt byta om och sen åka till Peter, en jobbarkompis, på grillparty o utgång! Ska bli en riktigt trevlig helg!!

Igår var jag ju osäker på om jag skulle träna eller inte, var ju hängig nästan hela dan! Men bestämde mig för att haka på Johanna och Peter ändå! Dom var på nån kurs som drog ut på tiden så jag gick, otroligt nog, till gymmet själv och körde kondition! Hade mp3n med mig så det gick faktiskt superbra! Tog i stenhårt på både crosstrainer och cykel i typ 20 min, så när dom andra två dök upp var jag helt slut! Haha! Vadå kass kondis!! Men jag hann köra lite bröst med dom innan jag lära gå för att hinna på systemet innan dom stängde. Men var ändå nöjd för att ha varit så fruktansvärt seg i kroppen hela dan! Sen va det stressigt hemma! Städa, diska, duscha, packa och kolla på Grey´s anatomy :P Men jag hann det mesta! Hade beslutsångest ang. klädval så det blev inte färdigt men har funderat under dan så ska slänga i det bara innan jag drar till tåget :P

Nej nu ska jag köra på dom sista 20 min innan min långhelg börjar! Lovely! Take care! Kraam från mig!

Seeeg!

Idag är jag nå fruktansvärt seg i kroppen! Känns som det är en förkylning på g på riktigt nu! Och jag vill inte bli sjuk! Det orkar jag inte och har absolut inte tid med heller! Är fortf grymt mkt att göra på jobbet! Känns som den här beordrade övertiden aldrig kommer ta slut, i och med det så kommer inte jag kunna jobba bort mina minustimmar på flexen! Och det suuger! Hade ju hoppats på att kunna jobba ihop lite plustimmar till sommaren liksom! Aja.

Igår drog jag till Kupolen efter jobbet, fick sällskap av Johanna! Mkt roligare att shoppa när man har nån med sig! Hittade skitsnygga jeans men blev lite osäker då dom va ganska precis på längden, kändes korta. Men jag vet inte, får suga på det lite! :P Sen var vi in på Din sko bara för att kika på tygskor och vad tror ni jag hittade då om inte dom där pumpsen jag vill ha i svart, i MIN storlek! Provade dom och nja lite tajt är dom vid tårna på ena foten men fan jag köpte dom ändå!! Ska prova gå hemma i dom en massa så får vi se! Jag vill ju bara ha dom kvar! Helt kär i dom jäkla skorna! ;P Så nu jäklar ska det övas ;) Haha. Får plågas om inte annat! Hehehe. Sen kollade vi lite i andra affärer. Upptäckte att klockan var över sju när vi började känna oss klara, hade då varit där i drygt två timmar! Haha. Tiden går fort när man har "roligt"! Så gick hem och slängde mig i soffan, ryggen var helt slut efter att man stått upp i över två timmar och så käkade jag en macka! Orkade inte ens handla och laga mat! 

Idag är det tänkt att vi ska träna, men som det känns nu kommer jag inte orka! Så vi får se framåt eftermiddan plus att jag egentligen skulle behöva jobba över då jag ska åka till Gävle runt två imon! Men det löser sig väl!

Nej, om man ska ta o fortsätta då kanske! Kraam från mig!

Tisdag..

.. och jag riktigt längtar efter torsdag :P Haha. På torsdag drar jag till Gävle och myser med mina bästa, Hanna och Svea! Om det är bra väder ska vi grilla! Mums! Och sen på fredag äre dags för party! Hanna ska ha tjejfest! Och det ska bli riktigt skoj! Dricka vin, umgås och toka oss! :D Hihi. Sen får vi se vad som händer resten av helgen. Tänkte att jag skulle träffa så många som möjligt för efter den här helgen kommer det dröja säkert en månad innan jag kommer hem nästa gång :/ Det ryktas om fest o utgång i Falun med jobbgänget på lördag men jag vet inte om jag har lust att åka hem redan då, sen tyckte Johanna att jag ska ha fest på söndag ;) Men vet inte om så många har lust då! Hahaha. Så vi får se! Borde väl göra nånting på måndag iaf. Men ja jag vet inte vad jag vill göra isf eller ens vart jag ska vara (Gävle lr Borlänge)! Vi får väl se! Sen en helg i Maj hoppas jag att tjejerna från Gävle kan komma hit och festa lite, ha en försenad inflyttningsfest eller nåt ;P Helt sjukt, jag har bott här snart ett halvår och ännu inte haft en inflytt.fest! Så sjukt svårt att få ihop en helg där alla kan! Men jaja det löser sig väl!

Igår var jag och tränade! Peter skulle visa mig och Johanna lite övningar med fria vikter på gymmet! Märks att man typ har noll teknik när det gäller gym! Men jag måste ju träna musklerna lite oxå! ;) Hehe. Speciellt bålen, där jag är sjukt svag och med tanke på min kroppshållning och det jobb jag har kan det vara bra att bli stark i den delen av kroppen! Så idag har jag lite träningsvärk i rygg och armar, som vi körde igår! Undra vad vi ska köra imon?! Ser fram emot det, "konstigt" nog! ;P Det ska ju ske en förändring, åtminstone en liiten, till sommaren! Har ett litet delmål som jag fan SKA uppnå! För det är inte direkt ett omöjligt delmål att klara om man bara ger sig fan på det!

Nej, nu äre strax lunch! Kraam från mig!

Helgen..

.. har varit helt underbar! :D I fredags var det dags för grillpremiär! Efter jobbet drog jag och Johanna iväg och handlade mat och sen åkte vi och hämtade grillen. Lämnade av allt hemma hos mig och då direkt snabbt in i duschen och sen droppade jobbarkompisarna in! Vi tände grillen direkt och det tog en stund innan det blev fart på den men värt väntan för ååå så gott det blev med grillad karré och potatisklyftor! Var skitnervös först att nån skulle ringa typ brandkåren för dom trodde det brann men det kom knappt nån rök från grillen så :P Efter maten gjorde jag ett ryck och diskade undan allting, tror nog alla var förvånad att det gick så fort, ingen hann ens reagera att jag tog undan allt ;) Haha. Sen blev det prat och så drack vi nån drink och sen körde vi igång singstar och hade en skittrevlig kväll! Kom några fler och anslöt lite senare på kvällen och runt tolv drog vi ut på krogen och dansade tills dom stängde! :) Stod nedanför mig och pratade en stund innan vi sa god natt! Kom i säng vid tre tror jag! Skitnöjd efter en superbra kväll! Synd på vädret bara, var mulet och kallt när vi stod o grillade men jaja det blev lyckat iaf! Hehe. Mååste göras om, snart! :P

Resten av helgen spenderade jag i solen på balkongen! Solen har bränt riktigt bra! Satt från halv elva-tre på lördan! Var riktigt röd efter det, såå nice! Sen blev det inget speciellt, en film eller två typ! Sen igår satt jag från halv tolv-tre, brände lika bra då oxå! Har varit heelt underbart! Kändes som sommar liksom! Och har fått bra med färg!! :D Dom säger att det ska vara bra väder hela veckan och nu till påskhelgen så jag håller alla tummarna för det! Man blir ju på så mkt bättre humör när det är bra väder!!

Nu sitter man på jobbet, lite sådär halvseg. Men skönt med kortvecka! Ska käka frukost och sen fortsätta jobba! Kraam från mig!




Det är fredag..

.. äntligen!! :D Hehe. Och ikväll blir det grillparty hemma hos mig med några på jobbet! Grillpremiär för i år! Ska bli såå sjukt gott :P Haha! Blir nog en trevlig kväll! Hoppas på bra väder även ikväll! Som det var igår får det gärna vara! När jag kom hem igår satte jag mig på balkongen utanför sovrummet i solen och det brände gött! :) Helt jävla underbart! Så håller alla tummar!!

Ja det har inte hänt mkt i mitt liv dom två senaste dagarna när jag inte bloggat. Bara varit och försökt bli lite piggare! Har ju en period där jag är seg, trött, orkar inte göra nåt speciellt och tänker för mkt igen! Men det börjar släppa lite smått så nästa veckan är det nog mkt bättre, får vi hoppas iaf! För då får man ju låånghelg! Fast iofs, kunde jag skulle jag göra allt för att slippa en dag där ;P Mohaha. Nedå, blir nog bra det här!

Fick precis lönebeskedet! Kändes riktigt nice att se att man får "lön för mödan"! :D Hihi. Jobbade över ganska mkt förra månaden och fick bra med lön för det! Och dom extrapengarna ska sparas nu, kan nog bli en parfym och en cykel men resten ska sparas! Skönt, och nästa månad blir det nåt liknande! Kan va bra att ha lite extra nu inför sommaren så man slipper snåla då ;) Haha. Inte för jag brukar göra det nu längre men iaf!

Nej, nu ska jag röra lite på mig! Kraam från mig!

Näe..

.. nu har jag verkligen några "dåliga" dagar igen! Jag är väldigt seg, har svårt att sova och det resulterar ju i trötthet, ingen lust att göra nånting t.ex laga mat osv. Men jag är iofs ganska van då jag har såna här perioder ibland. Men lite drygt är det ju!

Ska väl ta ett varv med "snabeldraken" när jag kommer hem, fast jag har noll lust men det är ju det, det behövs verkligen en liten städning! Och så lär jag väl göra en matlåda men har ingen som helst aning om vad jag ska göra för nåt, vet inte ens vad jag är sugen på! Eller det finns faktiskt nånting jag är sugen på och det är grillat!! Har ju inte haft grillpremiär än och skulle mer än gärna grilla ihelgen, men det är ju inge kul att göra det själv så det får väl vänta ytterligare lite :/ Har inga planer som helst inför helgen heller! Det skulle ju vara kul att göra nåt o inte bara sitta hemma helt själv och glo plus att dom säger att det ska vara bra väder ihelgen (men det tror jag inte på än) :P Haha. Men vi får väl se om/vad jag hittar på! Skulle vara kul om nån kom och hälsade på eller så ;) Hehe.

Aja, jobba en stund till sen tar jag kväller! Kraam från mig!

....

Sitter på jobbet och retar upp mig på vissa saker! Vad det är kan jag inte gå in på här men jag håller iaf på att bli tokig! Musiken får rädda mig idag, igen!

Igår när jag gick hem från jobbet var de uberskönt ute! Det var liksom varmt och så såg jag att det börjar bli grönt i buskarna! Åå underbart med våår! :D Som jag längtat! Hihi! Nu ska man väl kunna hänga undan vinterjackan för den här gången! För nu borde det inte komma ett sånt bakslag så den behövs! Och om det gör det får jag fan frysa då! Vägrar vinterjackan nå mer nu! Hahaha ;)

Det är fortf rätt mkt jag ser fram emot! Så, kan inte tiden gå liite fortare?! ;P Hehe. Iaf den här månaden ut, för ibland kan April vara sjukt seg! Men nu är vi ju redan i mitten av månaden! Och idag fyller lillebruur år, heela 23 år! Hehe. Congratz Christoffer! :) Han kommer ikapp mig, för jag har ju slutat fylla år! ;) Och så kom jag att tänka på Adam oxå, fan, den ungen blir 18 i år!! Kan inte fatta det! Han har ju alltid varit så liten, i mina ögon fortf typ 6 år! Men nej, i år blir han myndig! :O Damn vad gammal jag är då! Hahahaha! Nej, åldersnoja lägger vi åt sidan.

Nej, ska fortsätta jobba och försöka bortse från dom saker som stör mig nå grymt idag! Kraam från mig!


Helgen i Gävle..

.. har varit supermysig! Åkte direkt ut till Hanna och Daniel i fredags! Både Hanna och Svea fick presenter och blev glada för det dom fick :P Sen så käkade vi och drack lite vin. Efter vi ätit klart kom det ett gäng kompisar till Hanna och sen blev det bara prat och musik resten av kvällen. Var iaf riktigt mysigt :)
I lördags vaknade jag vid nio, gick upp och vi käkade frukost allihop. Efter det blev det lugnt, lekte lite med Svea medans Hanna städade och efter en sen lunch åkte jag och Hanna ut till Valbo för att kolla på balkongmöbler åt mig men vi hittade inget :/ Var även in på Ikea och Din sko en sväng och sen åkte vi hem igen! Gjorde mat åt Svea och sen blev det mest slappa i soffan. Käkade pizza efter Svea lagt sig vid nio medans vi kollade på film, Love and other drugs! Den var rätt okej och efter filmen gick Hanna o la sig, Daniel spelade tvspel och jag skulle kolla på The Rock, men hann kolla typ 40 min innan jag slocknade och vaknade när filmen var slut och stängde bara av teven och fortsatte sova :P Hehe.
Igår sov jag enda till kvart över tio, var riktigt skönt. Blev en sen frukost igen, sen förberedde vi lite inför kalaset som Svea hade för 2 kompisar igår. Va mkt stoj och stim efter fikat och när alla åkt hem käkade vi lite mat och sen tog jag tåget hem igen! Så helgen har varit lugn men mysig! Och det dröjer inte så länge innan jag ska hem igen! Kommer vara hemma i Gävle hela påsken! :)

Faktiskt så gick inte helgen allt för fort, så det känns inte jättejobbigt att jobba idag :P Förmiddan gick fort, men det för att jag varannan måndag (ibland lite oftare) lyssnar på ett radioprogram med en av killarna i Micke Ahlgrens! Brukar vara väldigt mkt blandad musik och idag var inget undantag och han brukar ha en dansbandstimme när han sänder ensam. Och idag nämnde mamma en låt hon skulle vilja önska men som hon struntade i, men lurig som man är skrev jag till honom och önskade låten tillägnad mamma. Och han spelade den! :D Hihi. Mamma ringde och frågade vad jag gjort! Hahaha. Sen sa han efteråt att den var önskad av Alexandra Mossberg och nämnde våran pappa (som var dansbandsmusiker en gång i tiden) och drog då igång en låt med hans gamla band! Så det var lite roligt faktiskt ;) Men hade kunnat önska att han inte nämnt mitt namn bara! Hehehehe. Det gjorde faktiskt min dag! En sån "töntig" grej, men det var ganska roligt! Inte så ofta man önskar bra låtar i radion och sen får höra sin pappas gamla band ;P

Nej, nu ska jag jobba en stund till innan det är fika! Coffee for me, thanks ;) Kraam på er!

Gävle

Snart så åker jag äntligen till Gävle! :) Om en timme går tåget så ska strax sluta jobba för den här veckan! Har varit en ganska seg dag idag!! Är jäkligt besviken just nu oxå! Fick en känsla angående dom där pumpsen jag lagt undan, så ringde till Din sko i Gävle och mkt riktigt, det var FEL SKO undanlagd!!!! :S :/ :( Snacka om att bli arg och besviken! Hur fan lyckas man lägga undan en sko som är HELsvart när jag specifikt förklarade för killen att det var en svart sko med BRUN sula och "träklack" och berättade även priset?!?! Nej ändå lyckas fanskaper lägga undan en sko som är helsvart, ingen brun sula och som dessutom kostar 50 kr mindre och är ett heelt annat märke än det jag sa att det var!! Gaah blir tokig! Jag som verkligen ville ha den där! Men jaja, får väl fortsätta leta då! För den är slut överallt, i princip, i min storlek! Men jag tänker inte åka till Örebro eller Sthlm för att köpa en sko! Så ja, jag är rätt less just nu! Men snart ska jag ju få träffa Hanna, Daniel och Svea så då blir ja nog på bättre humör igen! :)

Nej, lära bara skriva av mig lite och säga att ni får ha en trevlig helg! För det ska jag ha! :) Hihi. Kraam från mig!

Lunch

Har precis kommit tillbaka efter lunchen! Hängde på Johanna till Coco Thai och käkade! Var riktigt mumsigt med thaibuffé! :) Mätt som ett svin blev jag oxå ;) Men såå värt det! Haha.

Igår var jag till Kupolen och köpte kavajen, hittade även ett par sköna pumps som dock bara fanns kvar i brunt i min storlek ( jag ville ha dom svarta som såklart var slut) men när jag gick därifrån kom jag på att dom kanske fanns att beställa på nätet men icke, slutsålda, så fick den briljanta idén att kolla om dom fanns i lager i Gävle och jo visst! Ett par kvar av min storlek så dom skulle lägga undan dom till imorgon! :D Så jäkla skönt om ja nu hittat ett par som är sköna att gå i, fast att klacken är rätt hög :P Hehe. Som jag letat och letat efter ett par pumps som ja kan ha på sommaren! Såå nöjd!

När jag kom hem gjorde jag inget speciellt, slog in lite paket, kollade på tv, käkade lite o sen la jag mig och kollade på ett avsnitt av Rederiet. Efter det så skulle jag leta reda på ett gammalt filmklipp och av någon anledning hamnade jag i en bildmapp från augusti -09 och där hade jag på mig mina underbara vita jeans, så jag fick nåt ryck och bestämde mig för att prova dom! (Sist provade jag dom typ i höstas och då kunde jag inte ha dom :/) Men när jag dragit på mig jeansen insåg jag att jag nu kan ha dom!!! :D :D :D Gissa om ja blev glad?!?! Om jag går ner typ 1-2 kg så sitter dom perfekt!! Wehooo!! Blev så jäkla glad så provade även mina linnebyxor som jag oxå kunde ha nu o inte kunnat ha på några år och även ett par shorts, samma där! Ner i vikt något kilo men sen så! Och det BORDE jag fan kunna klara av! Eller hur? ;P Ååå, jag la mig med ett leende och somnade gött efter det! :) Hihi. Tänk att något så simpelt som att komma i ett par favvojeans kan få en på bra humör! =)

Och snart är det helg! Som jag längtar! Ska ju till Gävle imon och hälsa på hos Daniel, Hanna och Svea! Och fira Svea i efterskott och Hanna som fyller imon! :) Ska bli mys! Och sen resten av helgen vet jag inte vad jag ska hitta på! Kanske hälsa på Emelie på söndag! Men lördag är lite osäkert än! Vill ju träffa flera nära jag ändå är hemma men får se vad som händer! Skönt att träffa familj om inte annat! Kommer ju hem till Gävle igen hela påskhelgen så då kan jag träffa många! :)

Nej, ska väl ta tag i jobbet igen! Kraam på er!

Blir galen!

Ja jag blir seriöst galen på mig själv! Haha. Var ju till Kupolen igår och handlade presenter åt Svea, gick dumt nog in på Vero moda innan jag gick hem, blev kvar där drygt en timme, provade en hel del kläder så jag gick ju därifrån med kläder för en rätt stor summa för tredje veckan på rad ;) Haha. Och då hängde jag dessutom undan en kavaj som jag var osäker på, men som jag ska dit och köpa idag! Sen jag började jobba har jag blivit ett shoppingfreak! Fast jag tar väl igen typ 4 års shoppande, 4 år i skolan gick jag ju i princip med mjukisbyxor varje dag och det är jag less på nu! Mkt roligare att få "klä upp sig" lite varje dag på jobbet! Men det fattas fortf något par skor och fler par byxor/leggings som jag fortf letar efter :P Men sen så! Då har jag typ en helt ny garderob! Weho! På ett sätt har jag ångest men på ett sätt inte då jag är supernöjd med alla köp hittills! :) Men jag behöver ju faktiskt några nödvändigare saker oxå, som en ny cykel t.ex. Så det ser ut att bli en sommar med lite pengar fast man tjänar rätt bra ;P Hehehe. Så kanske lär lugna ner mig lite! Tur att jag har pengarna till resan och fickpengarna ordnade redan! Annars hade paniken varit ett faktum! Men den närmaste månaden blir det mkt övriga utgifter oxå: tågresor fram o tillbaka till Gävle två helger, lite festande, kryssningar osv. Dessutom ska jag väl ha mat uppepå alltihopa oxå! Synd att man inte kan svälta ett par månader! Mohaha. Visst fan, skulle ju behöva nya glas till glasögonen oxå. Suck, blir ju bara mer och mer! Tur att man får lite extra betalt för övertidstimmarna. Men som en klok människa sa igår: jag är ensam och kan sprida pengar omkring mig hur jag vill! Ingen att ta hänsyn till och jag som typ aldrig unnat mig saker borde få ta igen det lite nu! Äh, det är ju bara pengar!

Idag är det lite halvsegt på jobbet, har fått ett hus som är rätt rörigt så det tar sin lilla tid att rita upp det! Men ja det går framåt iaf! :) Och snart är det lunch, då får man ta en paus från det röriga tänket lite- sköönt! :P Kraam från mig! 



Kupolen

Den här dagen har varit den segaste på länge! Suck! Dagen igår gick fort så det är väl därför den här känns pest o pina! Fick lite "lyx" till eftermiddagsfikat idag iaf, företaget bjöd på tårta! Vi ligger 1a på marknaden (enl. byggfakta) för tredje månaden i rad! :) Känns riktigt bra att veta att vi har varit störst i några månader nu! Så vi får hoppas att det här håller i sig!

Igår hände det inte mycket efter jobbet, kom hem, käkade och tvättade varvat med tvtittande. Och idag tänkte jag dra iväg till Kupolen och köpa present till Svea! Peppar, peppar håller vädret i sig så man slipper gå i regn oxå! För då finns det en risk att jag skiter i det :P Haha.

Nej, nu tänkte jag dra! Kraam heejs!


Huvudvärk

Det är nog bland det värsta jag vet, att sitta och försöka koncentrera sig på jobbet medans man har världens spänningshuvudvärk! Man jobbar inte särskilt effektivt o en tablett hjälper inte mot sån här huvudvärk heller :/ Hade spänningshuvudvärk när vi va ut och käkade i Ramundberget oxå och då kunde jag inte ens njuta av maten o vinet så som jag skulle gjort annars och det är såå jäkla tråkigt!! Men det har varit mkt på slutet nu så efter lite ledighet höll det väl på att släppa och så kommer man tillbaka till jobbet med all stress igen o gör det värre! Men aja, bara att bita ihop o hoppas att det blir lite bättre åtminstone efter massagen på torsdag :)

Snart är den här arbetsdagen slut, ska hem o laga mat och sen tvätta. Kuul kväll! Lr inte! Åå vad jag vill ha en egen tvättmaskin! Snart är det fan dags att införskaffa en. Någon frivillig som ställer upp och bär en tvättmaskin uppför 3 rätt långa trappor? ;) Mohaha. Kanske köper en ny med hemkörning, för då får ju dom bära! Hehe. Annars tror jag att det blir svårt att hitta nån som ställer upp! Gör mig kanske råd om jag tar ut övertidstimmarna i pengar :P

Btw, igår fyllde världens bästaste o finaste Svea-Maria hela 3 år!!! Våran stora tjej!! :D Har lite halvt ångest över att jag missade kalaset :/ Har ju inte missat nåt kalas hittills så det var väldigt typiskt att det skulle krocka med Ramis-helgen. Men får fira henne nu till helgen istället! :)

      
Finaste Svea! :)            Dags att blåsa ut ljusen, på kalaset som jag missade! (Bild från Hannas fb)

Nej nu ska jag jobba en stund till sen tar jag kväller! Kraam från mig!




Ramundberget

I onsdags var det dags för resan jag sett fram emot ganska länge! Hade fullt upp innan det var dags att åka så därför har jag inte hunnit skriva nåt. Men iaf. I onsdags jobbade vi fram till lunchen, drog härifrån strax före halv två och åkte förbi hemma hos mig för att hämta skorna jag glömt men sen åkte vi! Vi tog en liten bensträckare i Sveg och vi kom fram till stugan uppe i Ramundberget runt halv sju. Det var en helvetes backe upp till stugan, höll fan på och dö när man kom fram och skulle släpa på väskorna upp. Måste verkligen träna! Haha. Sen fick vi hemmagjord pizza och så drack vi vin o satt o babbla tills resten av gänget kom vid halv elva. Blev lite "party" då och la mig vid halv två :P
I torsdags vaknade vi vid åtta och gick upp och åt frukost. Dom andra drog iväg och åkte skidor efter det, jag gick o la mig drygt en timme igen. Sen kom det några tillbaka och vi tog en promenad in till byn och kollade hur det såg ut och sen gick vi tillbaka och käkade lunch. Efter det började folk droppa in allt eftersom och vid tre drog dom flesta iväg på after ski medans jag och Johanna tog lite att dricka och satte oss i bastun istället! Riktigt skönt var det :) Satt lite drygt en timme och sen gjorde vi oss iordning för middag på en restaurang inne i byn. Åkte fullpackad bil dit och käkade en supergod grillbuffé. Sen åkte vi faktiskt tillbaka till stugan och umgicks istället för att stanna och invänta after ski. Och vi hade det trevligt uppe i stugan! Dom flesta la sig och "läste en bok" runt tio, halv elva medans jag, Johanna, Peter och Daniel stannade uppe och spelade Rappakalja och drack fanta ;) Hehe. Hade det supertrevligt! Kom väl i säng vid ett.

I fredags sov vi ut, upp o käkade frukost och efter dom andra dragit för ytterligare en dag på skidor skottade jag och Johanna av altanen och satte oss i solen och stekte en stund! Åå det var underbart! Brände riktigt skönt :) Sen käkade vi lite lunch och tog en promenad o knäppte lite kort på omgivningen! Sen kom vi tillbaka och bastade lite, käkade och sen var det en jäkla fart på folket! ;P Många la sig före tolv då oxå men vi "samma" fyra stannade uppe och spelade lite kort. La oss efter ett!
Sen i lördags vaknade jag åtta, började packa ihop mina saker och sen käkade vi frukost o efter det städning. Åkte från stugan vid halv elva, stannade till vid en jobbarkompis nybygge och kikade lite. Sen gav vi oss ut på vägarna! Stannade i Sveg och käkade och sen stannade vi hos Peters föräldrar i Rättvik och fick fika. Kom hem halv sex efter en superbra resa! Är mer än nöjd att jag följde med fast att det inte blev nå skidåkning. Vi hade ju sån jäkla tur med vädret och att umgås med det där gänget var jättetrevligt! :D
Sen har jag bara slappat sen jag kom hem, har inte blivit så mkt sömn som man trodde kanske. Men det gör ju inget direkt :P

Så nu sitter man här på jobbet igen, va inge sugen på jobb alls imorse när jag skulle upp och ändå har man varit ledig i 4 ½ dag. Fast det behövdes! Nu ser jag fram emot påskledighet och sen kryssningsledighet ;P

Nej nu ger jag mig! Kraam på er!

RSS 2.0