Seeeg!

Idag är jag nå fruktansvärt seg i kroppen! Känns som det är en förkylning på g på riktigt nu! Och jag vill inte bli sjuk! Det orkar jag inte och har absolut inte tid med heller! Är fortf grymt mkt att göra på jobbet! Känns som den här beordrade övertiden aldrig kommer ta slut, i och med det så kommer inte jag kunna jobba bort mina minustimmar på flexen! Och det suuger! Hade ju hoppats på att kunna jobba ihop lite plustimmar till sommaren liksom! Aja.

Igår drog jag till Kupolen efter jobbet, fick sällskap av Johanna! Mkt roligare att shoppa när man har nån med sig! Hittade skitsnygga jeans men blev lite osäker då dom va ganska precis på längden, kändes korta. Men jag vet inte, får suga på det lite! :P Sen var vi in på Din sko bara för att kika på tygskor och vad tror ni jag hittade då om inte dom där pumpsen jag vill ha i svart, i MIN storlek! Provade dom och nja lite tajt är dom vid tårna på ena foten men fan jag köpte dom ändå!! Ska prova gå hemma i dom en massa så får vi se! Jag vill ju bara ha dom kvar! Helt kär i dom jäkla skorna! ;P Så nu jäklar ska det övas ;) Haha. Får plågas om inte annat! Hehehe. Sen kollade vi lite i andra affärer. Upptäckte att klockan var över sju när vi började känna oss klara, hade då varit där i drygt två timmar! Haha. Tiden går fort när man har "roligt"! Så gick hem och slängde mig i soffan, ryggen var helt slut efter att man stått upp i över två timmar och så käkade jag en macka! Orkade inte ens handla och laga mat! 

Idag är det tänkt att vi ska träna, men som det känns nu kommer jag inte orka! Så vi får se framåt eftermiddan plus att jag egentligen skulle behöva jobba över då jag ska åka till Gävle runt två imon! Men det löser sig väl!

Nej, om man ska ta o fortsätta då kanske! Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0