Jag vet

Jag vet att det var ett tag sen nu.. Jag ska skriva.. Det har varit mkt nu sista tiden bara, sen kryssning faktiskt .. Har tyvärr inte orkat.. Så skriver nog imorgon eller på söndag när jag varvat ner ..

God natt

Snart dags

Imon är det dags för kryssning, äntligen! :) Ska bli ganska skönt att komma bort från Gävle och skolan.. Äta god mat och ha det trevligt :P Kommer sakna bejbi bara =/ Men är ju snart hemma igen!

Veckan har varit rätt lugn.. En del skola å så.. Elin va här och hälsade på i onsdags.. Sen har det annars varit lugnt.. Det började i onsdags med att ja började bli förkyld :S Men jag har kurerat mig i flera dagar nu.. Apelsiner, saftsoppa, echinagard(stava) och vitlök/c-vitamin-tabletter.. Så det ser ljust ut =)

I fredags morse va jag till sats för att träna men pga påbörjad förkylning tog jag bara mage och rygg i stort sett, sen blev det frukost med Sophie, brorsan(Daniel) gjorde oss sällskap en stund oxå.. Mysigt mysigt.. Efter det gjorde jag inte många handtag tror jag.. Sen på kvällen satt jag och Mange och kollade på Let´s dance och efter det blev det en film på teven, kommer inte ihåg vilken..
Igår vaknade vi rätt sent, men skönt å få sova ut ibland :P, sen så städades det lite och va å handlade lite, gjorde köttfärssås och spagetti (väldigt romantiskt va? ;) ) sen blev det myys vid filmen Nyckeln till frihet med chips och godis(är tillåtet ibland spec på alla hjärtans dag), la oss rätt tidigt.. Bra alla hjärtans dag ändå =)
Idag har Elin varit här och hälsat på.. Vi hade tänkt åka pulka men ville inte chansa utifall man vaknar med en förkylning imon lr nåt.. Men vi har myst vid teven och varit ner en sväng på stan.. Fick lust med shopping.. Väl nere på stan provade jag en topp/klänning men va osäker.. Så jag gick hem utan nånting.. Men väl hemma ångrade jag mig, så jag "fjäskade" lite för Mange, som efter en muta på att köpa snus åt honom på kryssningen, gick ner till gina för att köpa toppen åt mig =) Har man inte världens bästa pojkvän? :D Hihi.. Och snyggt var det med leggings och stövlarna till :) Nu hade vi tänkt kolla på Beck-filmen.. Sista kvällen tillsammans på några dar..

Näe nu ska jag packa lite till innan filmen.. Hörs när jag är hemma igen =)

Byyyye

Tentan imon

Ja, imon gäller det.. Tenta nr 2 på några dagar :S Får se hur det går då.. Har knappt pluggat nånting, men känns inte som ja får in nå mer nu.. Ungefär, kan jag så kan jag.. Håller tummarna för liknande frågor som förra tentan.. Haha.. Det är nog inte så troligt =/ Men hoppas kan man ju alltid :P

Annars så är det rätt lugnt.. Eller en uppgift kvar, ett jävla utkikstorn som ska vara ritat i plan och byggts i en modell innan torsda morgon =/ Ett helvete men det lär göras.. Hatar sånt där med modeller osv..
En vecka kvar till kryssning nu =) Ska bli rätt skönt att få komma bort från skolan i några dagar.. Har varit ganska mkt stress senaste tiden! Jag håller tummarna för att Emelie kan hänga på :D

Näe nu kanske ja ska kolla i boken en sista gång för ikväll.. Go natt på er alla!


Bjuder på en bild på mig och Emelie :P



Söndag

Nu är det söndag igen :S Inge kul alls å veta att det är skola imon.. Blää..

Igår va vi ju ut till Daniel, Hanna och Svea och hälsade på.. Det var riktigt trevligt, vi fikade och gullade med Sveis.. Hon har ju blivit så stor! 10 månader är sötrumpan nu, och börjat gå har hon ju oxå.. Så jävla söt min brorsdotter :D Igår satt hon i mitt knä för första gången sen i somras.. Innan har hon varit för blyg eller trött och då har det inte blivit av, men igår tog jag henne en stund iaf.. Först va det lite gnäll, men det gick bra ändå :) Sen skulle hon sova en liten stund och då vandrade vi hem.. Vi gick från Strömsbro och hem.. Det var en väldigt skön promenad..

Klockan sju var vi på Cheers och mötte upp Lina och Anders.. Hade bokat bord.. Jag åt oxfilé med potatisgratäng.. Muuums! Jag t.o.m åt blomkålen och broccolin som va på tallriken.. Jag har aldrig gillat det förut men det smakade ju inte så mkt nu så det gick i ;) Vi åt efterrätt oxå, vaniljglass med chokladsås.. En trevlig och god middag! Sen gick vi hem och slappade framför teven.. Somnade efter ett nångång..

Det blev inget pluggande igår, för det första va det dåligt med tid över för plugg,  för det andra så orkade jag inte plugga =/ Men jag började lite grann idag men det går inte så mkt framåt.. Ingenting verkar fastna nu heller.. Men har 1½ dag till på mig innan tentan så vi håller tummarna :P

Annars har det varit lugnt idag.. Mange jobbar fram till halv nio så jag får se om det bara blir plugg eller om det blir nå teve oxå.. Gör ni såhär en söndagkväll?

Bjuder på lite bilder från igår =)


                            
Svea med gåkärran                                    Svea får favoritbollen av Mange


Jag och Svea spelar trumma


Näe nu ska jag försöka ta tag i pluggandet.. Bye!

Lördag

Då var det lördag igen då =) Alltid skönt med helg!

Igårkväll jobbade jag, det gick bra som vanligt.. Fick lite besök oxå ;) Hehe..
Idag är det fullt upp.. Sällan jag har det på lördagar.. Men idag är det en massa plugg som gäller, sen ska vi ut till Hanna, Daniel och Svea en sväng, ska bli så mysigt :D och tillsist ikväll ska vi ut och käka middag med Lina och Anders :) Gottans =)

Gjorde ju en muntlig tenta på byggtekniken igår.. Men läraren va inte riktigt nöjd med mig och Maral så vi lära skriva ner en massa uttryck och ord och därigenom förklara dom med egna ord så han såg att vi förstått innebörden, men vi skulle skriva så nån utifrån skulle fatta och det tror jag inte vi lyckades med.. Haha.. Ger snart upp! Bara såå tråkigt.. Men laddar om inför tentan på tisdag istället..

Näe nu ska jag försöka ta tag i pluggandet.. Ha en superbra lördag allihop! Byyye

Länge sen

Jag vet att det var väldigt länge sen och att jag har lovat att uppdatera oftare så nu ska ja försöka med det..
Det har varit ganska fullt upp senaste veckorna oxå..

Har ju startat en ny termin igen i skolan. Nu med byggprojekt 2. Kommer nog bli en rolig termin.. Men svårt med alla mina omtentor osv. Har två inom fyra dar nu =/ Försöker plugga som ett as men inget sätter sig ju tyvärr..
Sen har det varit strul med csn oxå.. Såg ut som jag inte skulle få pengar där ett tag men med höstens poäng och ett tilltjatat intyg från läraren i Byggteknik fick jag pengarna igår :D Så jäkla glad! Tjejen jag pratade med nere på csnkontoret på stan ska ha ett STOORT tack.. Utan hennes hjälp hade jag inte fått några pengar..

Mange och jag har firat våran 1årsdag oxå! Den 26e januari :D Vi hade bestämt att inte köpa nåt eftersom jag inte hade några pengar, utan vi skulle bra mysa lite på kvällen, men när jag kommer hem så smyger han fram och tar fram ett litet paket. Det var ett halsband! Med en glittrig delfin!! Superfint! Och såklart passar det mig, precis så tänkte han oxå :D :P Underbar pojkvän man har! =)

Jag har fått ett extrajobb på Ica Kvantum uppe på Fjällbacken. Har jobbat 4 kvällspass redan och har 5 pass(vad jag vet än) nu i februari.. Alltid bra med extrapengar =) Det är precis som hemma, fast vissa rutiner är ju såklart annorlunda.. Men mest är det kassajobb! Och det är ju det jag kan mest och faktiskt är bra på :P Inte för att skryta ;) Hehe.. Så kom gärna förbi och handla när jag jobbar..

Sen har vi haft våran efterlängtade inflyttningsfest! Det har varit lite tjat om den ;) Haha.. Va roligt att folk brydde sig och att så många ville komma! ;P Tack allihopa för fina blommor och även den stora presentkassen från ikea =) Kvällen var iaf riktigt trevlig, massa prat och lite tok oxå :D En del drog på krogen framåt tolv.. Själv hade jag ingen lust.. Första gången på väääldigt länge som jag var full (tro det eller ej) och såklart började jag må illa framåt midnatt.. Men jag stannade hemma med kvarvarande folk och hade det trevligt.. Speciellt jag och Lina åt vissa personer ;) Haha.. Vid halv två bestämde jag mig för att dra mig ner mot Mingel och bar för att säga hej till mamma och Karin som var där på dans.. Simon va snäll och följde med mig så jag inte skulle bli "våldtagen och rånmördad på vägen" som han sa.. Hehe.. Men värsta tajmingen, när vi var utanför brända bocken ringde mamma å sa att dom skulle åka hem.. Så jag halvsprang över torget för att ge mamma en kram.. Va så länge sen jag träffade henne nu.. Hon lära gå på en gång men det var iaf trevligt å se henne.. På vägen hem såg jag klasskompisarna utanför Goya så stannade till där, och då såg jag Hanna där inne så väntade utanför på henne för att få träffa henne en sväng oxå.. Alltid lika trevligt! Hon sa att Svea börjat gå oxå! Ååå lillstumpan våran! Hihi.. Sen gick vi hem och jag la mig å sov efter en trevlig dag :P

Just ja, mina underbara klasskompisar Anna, Maral, Helen och Sofie var här på middag i mitten av januari! Det var supertrevligt :P Lär definitivt bli fler gånger!

Jag vet inte om det har hänt så mkt mer roligt.. Haha.. Minnet börjar bli dåligt tror jag! ;)
Ska iväg på kryssning med mamma och Karin den 16-18e februari. Det ska bli trevligt =) God mat och trevligt sällskap :) 

Näe nu lär jag fortsätta plugga, men jag hoppas jag kommer kunna uppdatera mer här nu då.. När det finns en del som vill det :)

RSS 2.0