Usch..

.. för den här måndagen! :/ Har inte sovit mkt inatt, typ 4½ timme fick jag sova. Somnade närmare kl två och sen vaknat av och till hela tiden. Fy sjutton, hur ska jag klara den här dagen!! Aja..

Helgen har iaf varit underbart mysig och har haft det jätteroligt! :D I fredags va det god mat och idolmys som gällde! Jay är ju kung! :P Sen i lördags sov vi tills vi vaknade, till runt tio nån gång och åh va skönt att äntligen sova ut! Efter det åt vi frukost och gjorde oss iordning. Sen begav vi oss till Kupolen för en dag med shopping. Vi strosade runt i typ alla butiker utan stress, fast det var smockat med folk. Satte oss inne på Matpalatset och åt en sen lunch. Sen köpte jag en svart klänning och Hanna ett par skor, handlade lite gott på Ica och efter det gick vi hem till mig. Vi färgade håret på Hanna, gjorde oss klara ganska tidigt så vi hade det gjort, sen korkade vi upp vinet och drog på bra musik, tog en paus i musiken och kollade på Så mycket bättre :) Sen mer bra musik och vin och framåt halv ett kom vi på att vi kanske skulle dra oss ut på krogen, gick till Bolanche (tror jag det heter), såg lite dött ut så frågade vakterna om det va mkt folk, ja sa ju dom såklart och ja vi gick in. Klockan va ju ganska mkt men vi ville kolla in stället när vi ändå va där. Va inte alls så mkt folk och inte världens bästa musik spelades. Men vi tog ett varsitt glas vin och dansade lite, sen gick vi hem före två. Haha. Blev en kort vistelse ute men vi såg hur det såg ut iaf ;) Sen hem och försökte äta nattmacka men gick inte så bra för mig, mådde inte alls bra :/ Somnade runt tre. Vaknade såklart tidigt igår! Myste lite innan jag följde med Hanna till tåget kl tolv! -Hanna: Tack igen för en supermysig helg!!! :D Hoppas det kan bli fler gånger!! <3

Sen blev det bara soffhäng för mig, va ju lite smått bakis! Kollade på bra filmer och la mig rätt tidigt men ja sen vet ni hur det gick!

Nu sitter man på jobbet å är skittrött, men hoppas jag håller mig vaken iaf! Kraam heejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0