Augusti och..

.. sommaren är snart slut! Det känns på vädret, mkt kyligare i luften! Kan verkligen inte fatta att sommaren gick så sjukt jävla fort! :S Får nästan ångest då jag hade velat göra mer saker än det jag gjort! Men jaja, får kanske ta det nästa sommar istället! Just nu ser jag fram emot dom kommande helgerna och självklart resan till Karpathos! :D Men sen så händer det inte så mkt, vad jag vet nu iaf!

Ihelgen var det grillfest i Falun. Synd bara att vädret inte var med oss! Hela förra veckan var det bra väder förutom fredagkväll när vi ska grilla! Men det gick ändå! Peter skötte grillen, brände vårat kött till kolbitar så vi fick hans kött ist men sen visade det sig att kolbitarna var goda, smakade grillat bara! ;P Hehe. Och eftersom det regnade lära vi va inne hela kvällen men det gick lika bra det. Drack vin, pratade och sjöng lite singstar! En mysig och rätt lugn kväll! :) I lördags drog jag till Gävle för att träffa Elin. Käkade lite sen lunch och sen tog vi lite vin och satte oss ute och pratade! Mysigt! Var så länge sen vi gjorde det! :/ Så det var verkligen på tiden! Sen drog vi till Stefan och drack ett par cider medans dom kollade klart på Gifmatchen. Sen åkte vi ner till Helt enkelt och käkade! Efter det drog vi till Interpool, spelade lite dart, satte oss och pratade lite och sen skulle grabbarna spela biljard. Vid ett drog vi hem och skulle kolla på en skräckfilm, men jag var sjukt trött och så var inte filmen direkt bra så jag gick hem till Mange och sov istället! Men hade en trevlig kväll! :) I söndags åkte jag ut till Hanna och Daniel och hälsade på nån timme. Blev inte så länge, men glad att jag hann träffa dom innan vi åker till Grekland!

Och nu sitter jag på jobbet och det går lite halvsegt! Har lite svårt att komma nånvart med det hus jag håller på med just nu! Men ja, det går sakta men säkert framåt iaf! :P Nej, ringa en säljare nu! Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0