Semestervecka nr 2..

.. är nu slut! Det gick ganska fort. Åkte iaf till Gävle på lördan, myste hemma hos Hanna, Daniel och Svea! :) Sen på söndan mötte jag upp Sophie på stan för en fika, sen drog jag hem till Mange och blev bjuden på mat och så blev det nån film! På måndag tog jag en tidig buss till Hedesunda och hängde på mamma och Sture till Färnbo för att hälsa på moster med familj (minus Tommy) och mormor! Blev kvar nån timme, åkte hem till Sture och käkade lite och sen åkte jag och mamma o hälsade på Lena! På tisdagen åkte vi ner på ön på eftermiddan redan, träffade Black Jack-gänget, surrade lite osv. Sen vid åtta när dansen började tog mamma och jag en svängom men satt vi mest vid ett bord i öltältet. Det kändes som det var sjukt med folk den kvällen, såg inte nån jag kände. Förutom Tommy (sjukt länge sen vi sågs så det var riktigt skoj!) och Toffe med kompisar. Drog hem vid ett. På onsdan åkte vi hem till mamma i Västerås, grillade o tog det lugnt. Sen i torsdags åkte vi till Skövde! 23 mil var det dit så det gick ganska fort. Blev en sväng förbi systemet, sen drack vi vin och gjorde oss iordning och efter det drog vi ner på stan och käkade och drack vin på Harrys! Var god mat och hade det trevligt! :) Var varmt så vi kunde sitta ute dessutom :P hehe. Sen drog vi hem till Ingalill igen o satt ute en stund. Sen blev det sängen. I fredags tog vi det lugnt, en sväng ner på stan, mötte upp min tredje moster o kusin som hängde på tillbaka. Blev grillning och vin under kvällen. Jag tog det dock lugnt, skulle köra hem på lördan. La oss väldigt sent! Blev en massa stoj och skratt under kvällen! ;) Åkte hem vid två på lördan, käkade o sen blev det film bara. Åkte hem i söndags och fy sjutton va skönt det var att kliva innanför min ytterdörr! Hade inte varit hemma på 8 dar. Mm borta bra men hemma bäst! Iaf min egen säng och min soffa! :P Hehe.

Så det var väl en liten sammanfattning av min andra semestervecka! Har en underbar vecka kvar som jag ser fram emot! :D Drygt 3 veckor kvar nu! Weho!

Igår när jag började jobba så kom solen fram och det var riktigt varmt och soligt hela dagen! Är inte det typiskt när man börjar jobba?! Öh jo tydligen! Hade väl okej väder på semestern, slapp regn iaf!

Nej, ska väl fortsätta jobba nu! Kraam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0