....

Igår fick jag superduperångest! Jag var in på skoj för att kolla resor till Västindien, har ju kollat resor dit förut men då har jag inte varit så förbannat trött på vintern som jag är nu! Och jag snubblade över Aruba igen! Hade i princip glömt bort den ön, åååh va underbart! Dit MÅSTE jag åka nångång. Det är vääldigt dyrt men det skulle vara såå värt det!

Kolla liksom ----->  

Huur underbart skulle det inte vara att ligga på dom där kritvita stränderna och svalka sig i det där klarblåa vattnet?! Man skulle ju njuta av varenda jäkla sekund! Usch, får panik! Jag vill åka nu, nu, nu! Nån som har lite pengar över och kan ge mig? :P Haha. Skulle nog vara svårt att få ledigt i flera veckor oxå, plus att jag måste hitta nån att åka med ;) Hehe. Neej, får sluta tänka på det här nu! Blir bara värre!

Igår gjorde jag ingenting, igen! Hade ingen lust att laga mat heller. Är inne i en sån period nu tror jag! Att det är vidrigt tråkigt att stå vid spisen! Men nu börjar mina färdiga matlådor i frysen ta slut o då måste ja börja laga mat igen. Blää! Sen blev det en del prat i telefon med mamma som håller på att flytta till Västerås! Spännande med en ny stad! :) Sen lite tv, internet o sen läste jag och sen sov jag! Idag ska jag väl ta mig till Kupolen, har ingen egentlig lust så vi får se! Skulle vilja shoppa men vet inte om jag gör mig råd nu, hade så extremt mkt extra utgifter den här månaden :/


Nej, jag ska jobba vidare nu! Kraam heejs!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0