Nepp..

..det blev ingen telefon igår, som jag redan hade förstått iofs! "Nej tyvärr så har jag den inte inne, men du har den på två arbetsdagar". Gaah! Min vanliga otur! Varje gång jag förnyat mitt abonnemang så har jag fått vänta på mobilen! Men jaja, jag står väl ut med min skit i några dagar till :P Den som väntar på nåt gott..

Efter jag varit på 3 igår var jag lite småsur, hade ju hoppats ändå fast ja egentligen visste att det inte fanns nån mobil så jag struntade i att gå in på teknikmagasinet för att köpa skydd till mobilen (det ångrar jag nu, för telefonen kommer ju snart liksom), istället gick jag till ica och unnade mig en semla o en cola. När jag kom hem åt jag den istället för mat, men åå vad jag ångrade mig sen. Kände mig bara tjock och jävlig! Men jaja. Haha. Sen låg jag bara vid teven o glodde, orkade inte ens göra matlåda! Kollade på Luftslottet som sprängdes och sen la jag mig för att sova. Sov ganska bra inatt, så det var tråkigt när klockan ringde. Kunde ha sovit många fler timmar ;) Hehe.

Och idag är jag lite segstartad, igen! Har ett nytt hus så man tar det lugnt och sansat och då blir man lite seg, är det inte är bråttom med huset så drar man ner på tempot lite! Haha. Men nu ska jag gå och hämta kaffe och sen fortsätta i mitt snigeltempo ;P Kraam från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0