Oj..

Nu var det läänge sen jag skrev nåt! Har haft i princip fullt upp sen sist! Mkt jobb veckan innan jag gick på semester! Den 8e gick jag på en veckas semester, drog till Uppsala direkt efter jobbet och det blev ingen lång visit (blev inte som jag räknat med, så det blev inte direkt en bra början på helgen och min semester) så jag drog till mamma i Västerås så fort jag kunde istället! Och där blev det bra, hade trevligt med god mat, bra sällskap och lite vin! :) Åkte hem på måndan och packade om väskan i stort sett, sen drog jag till Gävle och Hedesunda på tisdan. Regnet vräkte ner så jag blev osäker på om man ens skulle gå på ön! Iaf, var ner på ön och kollade in Johan och Karins ombyggnation av huset. Sen var jag hos Sture och gjorde mig iordning och Linda hämtade mig strax före sex. Då kom regnet igen, och Lindas stackars mamma fick stå ute i ösregn och grilla :/ Men gott blev det iaf! :) Vid sju åkte vi ner på ön, Karin släppte in oss lite tidigare. Och åtta började dansen! Vi dansade ett par timmar, tills Eldkvarn uppträdde, fy faan va kallt det var då när man bara stod! Försökte dansa en halvtimme till efter uppträdandet men det var sjukt mkt folk på dansgolvet och bara knuff hit o dit så vi åkte hem istället. Linda skulle ju ändå upp fem och jobba. Onsdan trodde jag skulle spenderas i solen, men icke! Hade glömt en sak i Valbo så lära ta bussen ut dit och hämta den. Sen blev det bara hem till Mange en vända, byta om o dra ner på stan. Käkade mat på MAX och sen gick vi till bion! Såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2 på premiären! :D Wiho! Bra film! Kunde ha varit lite längre tycker jag ;) Haha. Sen hem till Mange och kolla lite film. På torsdan drog jag ut till Valbo och hälsade på Nicole och lille Liam. Blev en mysig e.m. Vid fem fick jag skjuts av snälla bror (Toffe) till Linda o Richard, käkade thaimat och sen gjorde vi oss iordning. Drog till Forsbacka och Laduholmen på dans till Micke Ahlgrens! :) Hade en väldans trevlig kväll med mkt dans och bra musik (såklart) :D Kom därifrån vid halv ett, upptäckte då att jag glömt mina skor (fick tillbaka dom dan efter). Fredan spenderades på Manges soffa med x antal filmer, varvandes med att sova emellanåt. Haha. Sen blev det en flottig pizza på det ;) Det är sommar, då blir det mkt skräp! I lördags valde jag att åka hem, var så fruktansvärt trött o ville bara få komma hem, packa upp o sen ladda för jobb!
Har semester igen nästa vecka, då blire Gävle, Hedesunda, Västerås och sen Skövde! Så kommer inte vara hemma på 8 dagar!

Jobbat snart 3 dagar, liite segt äre ju men mkt att göra så det går väl relativt fort iaf! Jaa, en liten sammanfattning var det där iaf! Hörs nog efter nästa semestervecka! ;P Kraam från mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0