Sool

Idag lyser solen utanför mitt fönster! Wee! Känns skönt att se lite ljus! Det var dock inte så varmt när jag gick till jobbet imorse och enligt väderprognosen ska det tråkiga vädret med mulet o eventuell nederbörd komma ihelgen! Suuck! :/ Men aja, då har vi iaf fått sett solen i några dagar! Haha. Man behöver ju det nu när vi gått in i Mars och det känns inte som det är allt för långt till sommaren nu! :)

Igår när jag kom hem tog jag mig i kragen och gjorde mat innan jag ens tänkte tanken att göra nåt annat :P Gjorde pannkakor och det blev mumsigt :P Sen tog jag fram jobbdatorn och började lite smått på ett hus som jag ska hjälpa en kille att rita upp! Men kom inte så långt då han var osäker på måtten! Men jag gjorde iaf lite grann. Sen blev det slappa framför datorn och så fick man ju lite roligt oxå ;) Haha. Ibland förvånar jag mig själv! ;P Hehe. La mig sent igen, börjar bli en vana nu, men äh. Jag orkar ju jobba hela dagar utan några problem iaf!

Halva veckan har gått och snart är det helg! Ska bli skönt! Och den här helgen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, för dom senaste helgerna har det varit mkt åkande hit och dit!

Nej ska jobba på en stund till innan det är lunch! Kraam från mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0