Mars..

..är vi redan inne i! Helt sjukt vad tiden går fort!

Sen sist har det inte hänt så mycket. Var hem till mamma i Västerås ihelgen som var. På fredagen tog jag tåget till Fagersta, åkte bil med Sara till Västerås. Väl hos mamma fick vi mat, drack vin o gjorde oss iordning. Sen åkte vi ut till Skultuna på dans, MA o CL som spelade upp till dans! :) Vi hade det riktigt skoj!! Blev en del dans, snackade lite med banden, skrattade o hade oss. Vi stannade kvar efter dansen o "inspekterade" nerpackningen ;) Haha. Sen fick vi skjuts av snälla Anki hem. Kom hem till mamma efter två. Lördagen var jag död, sov till strax före elva, då mamma väckte mig o hade gjort frukost o grejer :P Sen slappade vi till skidskyttet och sen tog vi en sväng till Erikslund o kollade in lite shopping. Sen blev det mat o mer skidskytte och sen bestod kvällen av filmtittande! Ganska skönt faktiskt. Åkte hem på e.m i söndags och jag gjorde inte många handtag då jag kommit hem heller.

Sen har det varit mkt på jobbet! Igår flyttade jag ut från mitt gamla kontor och in i det nya, så nu sitter jag äntligen (efter 1 ½ år med delat kontor) ensam!! :D Skönt att man kan stänga ute allt ljud om man känner fört!

O så kom vintern igen oxå då! Men vi räknade ju med ett bakslag så är inte alls förvånad! Men förhoppningsvis ligger det inte kvar många dagar o så kanske våren kan komma på riktigt efter det :P

Nä nu ska jag springa! Hejpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0